Islamic Widget

Yamaha Raider

Yamaha Raider
My Yamaha Raider 2010
CLICK the links below to Visit Me at.....

MY FACEBOOK

And join me at.....

BERSATU BIKERS CLUB (FACEBOOK GROUP PAGE)

or...

visit the OFFICIAL BLOGSPOT FOR BERSATU BIKERS CLUB



"safe ride.. enjoy the beautiful world"

A video dedicated for Maisarah...

i've made this video
especially for her
took me almost 6hrs to complete it
with few minor mistakes
but still make me happy
coz i've did something sweet for her
n i've never been so sweet to a girl like this b4
*blush blush*
(^o^)


Cassis by Gazette
with lyrics and translations
video

"No matter how far apart we are, let's believe in each other"

~ Khamis, 22 Oktober 2009 0 comments

Night Ride & Lepak with them....

HARLEY DAVIDSONS!!!


Gonna Love this Road King Classic


Yamaha FZ6 S2



The 'wife' Sportster custom 883cc and the 'hubby' Road King Classic 1584cc



Yamaha YZF R6 09



Them!!



Them!!!

~ Sabtu, 17 Oktober 2009 0 comments

Aku bermain drum, jamming dgn adik2 ku utk MENYUMBANGKAN beberapa lagu...

No cover songs.... kord main hentam kromo je.. janji jadi lagu...
video

~ Selasa, 13 Oktober 2009 0 comments

BWN - DXB - LHR - DXB - BWN TRIP (01st - 05th OCT 2009)

Jom tengok2 gambar trip aku kali ni...
colleague aku best2 jugak la org nye..
so aku pun rasa best je nak tangkap gambar
hehehehehe
enjoy.....





Iklan Terbaru biskut Oreo...sedap sehingga tak nampak ape2...



Senior aku...Ridzuan...memang krek dia ni...




Senior aku... Nasib. Kenal sejak aku masih skolah g...
lawak gila dia ni...
tengok jambul dia pun dah lawak..
kui kui kui




Tengok dia buat lawak hodoh... meluat aku tengok...




Memang menyampah aku tengok... so aku kasi sebijik la...




tgh santai di bilik tamu apartment kitorang kat dubai




nampak mcm sombong je muka aku... hehehehe




Tengok la gaya c Nasib tu bila org nak tangkap gambar tak penah nak serius..





nak turun bawah tanah (dubai metro station)





mana nak pegi ni? kecik je tulisan dia...





memang takde keje ni...





sebok je nak ikut amik gambar cam aku...





tengok ape??




muka aku macam nampak pelik je kat gambar ni





jejaka2 macho...
Akmal, Nobbiey & Rosazri






muka2 gangster kat dubai...






skali skala tukar style amik gambar best jugak
heheheheh



~ Jumaat, 2 Oktober 2009 0 comments

I Follow them... =)